Zoeken naar pijpen niets anders

Uw zoekactie voor pijpen niets anders leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pet 52 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Iemand nu zin om te pijpen
Ik ben top wil laat niets moet 51-194-91-17-5  

Iemand nu zin om te pijpen
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
pijpertje 45 jaar Antwerpen - Turnhout
zin in een lekkere pik
Welke lekkere pik mag ik vandaag pijpen? Je mag me eventueel ook safe neuken. Ik 1m73 en slank  
Piet 40 jaar West-Vlaanderen - Oudenburg
Pijper
Beetje bi-experimenteren, en het smaakt naar meer. Ben discrete gast die op zoek is naar een harde paal om lekker te pijpen. Graag ouder dan 30 en een beetje lichaamshaar ( borst) vind ik mooi meegenomen, maar hoeft niet, Zoek,jij een warm mondje? Shoot !  
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Deze voormiddag moet het lukken
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie mag ik komen pijpen?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Sven 28 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Jongeman geeft zich over, wilt experimenteren nu
Ik ben een jongeman, nu beschikbaar. 28j,slank/sportief,geschoren en normaal gebouwd/hetero. Ik ben nu beschikbaar, jij komt naar mij thuis. 🏡 Ik ben geblinddoekt, wederzijds pijpen en eventueel neuken. Tot 11u Wil jij mijn eerste ervaring geven, jij bent geschoren en leeftijd maakt niet. Reageer met foto.  
Luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
date papa zoekt zoon
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio diegem .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date pijpen neuken .Hou van jong en behaard xl lul ben geen faker mail voor afspraak.Kan niet ontvangen wel verplaatsen reactie met foto en gsm nr voor date Kusjes Luc  
Zaadlozer 31 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Wie wil zaad slikken?
Iemand die in de omgeving van deinze vandaag wil afspreken en me wil pijpen ? Kan zowel outdoor als cardate. Of wat je zelf voorstelt  
Quinten 67 jaar Antwerpen - Schilde
Wie komt er kijken? En meedoen?
Ik, 66, 1,76, 82 ben naakt met mezelf aan het spelen. Waarom jij ook niet samen met mij? Liefst senior. Hygiëne en discretie vereist! Hou van samen naakt zijn, strelen, tongen, likken, pijpen, rukken…geen tattoos, baard en of snor. Kan deze middag 12h30 ontvangen in alle discretie. Graag reactie met meer dan 3 woorden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10